Premiul Best Design Made in RO

Designerii români lansează colectii noi la Made in RO.

Tema: inspiratia din spatiul urban.

design made in romaniaPe 17 si 18 mai, DESIGNIST, cea mai apreciată platformă de design din România, pregăteste a IV-a  editie Made in RO – Târg de design românesc. Evenimentul este parte integrantă a Romanian Design Week si se va desfăsura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spatii din Bucuresti, aflat pe str. Halelor nr. 5, în Piata Unirii, pe Splai, la doi pasi de Hanul lui Manuc.

Tema acestei editii, denumită sugestiv Urban Interior, se aliniază temei centrale a festivalului - Designul în spatii publice. Astfel, provocarea pe care o lansăm designerilor români selectati să participe la Made in RO este aceea de a crea obiecte inspirate de spatiul urban.

Această editie aduce în premieră un spatiu special dedicat ceramicii si designerilor care
lucrează cu acest material: 5 designeri te vor astepta cu piese foarte decorative, prezentate în premieră si proaspăt scoase din cuptor.

La Made in RO, vei cunoaste un producător român de plăci decorative din ciment: acel mozaic de care era îndrăgostit si Gaudi, care încă mai rezistă prin spatii cu istorie din oras, si care a renăscut prin lucrările arhitectului Corvin Cristian. Este produs în România de Manolo Manufaktura.
Iar pentru o pauză de socializare, cu design inclus, vei sta la cafenea, pozitionată strategic în centrul târgului, unde vei savura cele mai fine bunătăti Pain Plaisir.

Premiul Best Design Made in RO

Cel mai reusit design Made in RO, care se înscrie temei acestei editii va primi premiul Best
Design Made in RO, care va consta în posibilitatea de a urma cursuri de formare profesională la Creative Learning si în cadrul scolii de bijuterie contemporană Assamblage. Este important ca designerul câstigător să învete de la profesionisti cum să-si ducă mai departe initiativa antreprenorială, dar si cum să-si îmbunătătească cunostintele tehnice.

Vor expune: Manolo-Manufaktura, Adrian Balcău, Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Mădălina Teler, Arhidot Design, Irina Neacsu, Cai verzi pe pereti, Sucita Goodies, Mihaela Ivana, SimpLuxury, DecoBox, .care?Cutare, Alina Turdean, FabLab, Alexandru Coral Popescu, Irina Florea, Bowtique, 441 Design Studio, Alina Simion, Abbit+Bear, DDJewelry, Zâmburi, Dragos Motica, The Awesome Project, Alice, Alexandra Constantinescu.

Când: 17-18 mai
Unde: Impact Hub Bucharest, etajul 2 - Str. Halelor nr. 5, Pia?a Unirii, pe Splai, la doi pasi de Hanul lui Manuc.
Intrare: 10 lei