GOOD DESIGN DOESN’T DATE

Expozitie, conferinte si party aniversar dedicat designului românesc

December 7, 2016 | Assamblage x Dizainar x Ubikubi

good design doesnt dateAssamblage, Dizainăr si Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului românesc. Marti, 13 decembrie 2016, comunitatea creativă din Bucuresti îti dă întâlnire în una dintre cele mai cool locatii alternative din Bucuresti: Piata Amzei.

De la ora 18:00 începem cu expozitia si conferintele #GoodDesign (sustinute de David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica), iar de la 20:00 continuăm cu muzică bună si invitati pe măsură: DJ Disco Sigaretta si Moonlight Breakfast.

Unde?
La Amzei Market Makers (o initiativă The Institute si ING), etaj -1

Programul evenimentului

Conferinte:
18.30 – 18.45: De vorbă cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la înfiintarea Assamblage scoala de Bijuterie Contemporană & lansarea catalogului “O călătorie prin istoria si viitorul bijuteriei”.
18.50 – 19.05: De vorbă cu Dizainăr. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainăr, magazinul dedicat designului românesc. Despre noi colaborări si ce urmează în 2017.
19.10 – 19.25: De vorbă cu Ubikubi. Despre colectia de obiecte Ubikubi dezvoltată in-house, cu tehnologie proprie si materiale sustenabile si despre concursul Ubikubi Young Designers Award.
19.30 – 20.00: Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica.

Giftshop-ul si expozitia #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 până la ora 22.00.

20.00 - 21.30: DJ Disco Sigaretta, special set
21.30 – 22.30: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Cum se face accesul?
Accesul la eveniment este liber dar se face pe bază de rezervare prealabilă, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să accesati link-ul rapid de aici, pentru confirmarea pezentei: https://goo.gl/WkOgL8

Evenimentul GOOD DESIGN DOESN’T DATE face parte din initiativele autohtone de sustinere a designului românesc contemporan si este organizat de Assamblage, Dizainăr si Ubikubi, cu sprijinul locatiei Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), Peroni, Becherovka, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburesti, Illy si Pegas.