CURS RHINOCEROS PENTRU BIJUTERII 2016

curs rhinocerosCumulând 32 de ore, cursul Rhinoceros desfăsurat în 14-17 mai se axează pe sesiuni interactive de învătare, oferind artistilor si designerilor oportunitatea să dobândească abilităti de bază în modelarea free-form si în utilizarea generală Rhino, cu aplicabilitate în domeniul bijuteriei. Îmbinând domeniul fabricatiei digitale cu mestesugul traditional, participantii au la dispozitie noi metode si tehnici de creatie.

În primele zile cursantii vor aprofunda concepte teoretice legate de navigarea prin interfata programului, utilizarea comenzilor de desen si de modelare tridimensională a suprafetelor si volumelor destinate realizării unor piese de bijuterie. Acest training implică de asemenea o serie de exercitii practice ce vor fi dezvoltate pentru a aplica cunostintele teoretice acumulate. Ulterior, 12 ore sunt alocate pentru designul unei piese de bijuterie.

Mai multe detalii si informatii despre înscrierea la curs sunt disponibile pe site-ul partenerilor nostri- idz arhitectură.

Participantii la curs vor primi la absolvirea modulului un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunostintelor specifice cursului Rhinoceros pentru bijuterii. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial.